domingo, 9 de marzo de 2014

Revista digital Març 2014

IMAGINA...
Tot va començar una vesprada de gener en la classe de valencià de 5è, amb un llibre, una cita del llibre i una cançó de John Lennon. A partir d'ací va sorgir la màgia, decidírem traure "la nostra caixa de cocrear" i anar ficant tot allò que ens interessava i despertava la nostra curiositat: els Beatles, la pau, un disc de vinil, els anys 60, la pel·lícula “Viure és fàcil amb els ulls tancats”, solidaritat, noves tecnologies, el nostre somnis i els vostres, poemes, il·lusió, bona música, els Goya, el símbol de la pau, la lletra de la cançó “Imagine” i per descomptat molta creativitat i entusiasme.
Amb tot açò hem creat una revista digital i bé ací la teniu. És la primera però no serà l'última, esperem que gaudiu d'ella com nosaltres hem gaudit fent-la.

Gràcies a tots per imaginar amb nosaltres i com diu la cançó de John Lennon:
“Pots dir que sóc un somiador però no sóc l’únic”.

viernes, 7 de marzo de 2014

DÍA INTERNACIONAL DE LA MUJER TRABAJADORA

DÍA DE LA MUJER TRABAJADORA

EL DÍA 8 DE MARZO ES EL DÍA DE LA MUJER TRABAJADORA, PERO TODOS LOS DÍAS DEL AÑO DEBERÍAN SER ESE DÍA, YA QUE LAS MUJERES, AÚN NECESITAMOS LUCHAR POR LA IGUALDAD Y POR NUESTROS DERECHOS...DEBEMOS CONTRIBUIR A QUE LAS NUEVAS GENERACIONES YA NO NECESITEN CELEBRAR ESE DÍA DE FORMA REIVINDICATIVA. FELICIDADES A TOD@S
PARA CONMEMORAR EL DÍA DE LA MUJER PODEMOS VER ESTE BONITO CUENTO DE ROSA CARAMELO